Waar verhalen samenkomen

Samen maken we de wereld mooier! Door het samen maken van kunst en het vertellen en luisteren naar elkaars verhalen verbinden we jong en oud in de wijk.

Projecten uitgelicht

Samen maken we het alfabet van de Slachthuisbuurt. Wat betekent de buurt voor jou? Welke verhalen wil jij over de buurt vertellen? Welke beelden of foto’s horen daarbij?
Het Stedelijk Gymnasium wil de horizon van de school verbreden en actief een bijdrage leveren om de kansenongelijkheid te verkleinen.
In 5 workshops maken kinderen onder begeleiding van Nordin Lasfar en Marisa Beretta een reportage voor JONG 023.

Laatste nieuws

Fluisterende Huizen

Voor de herdenking van het vergissingsbombardement op 16 april gaan we een theatrale verhalenwandeling vormgeven in samenwerking met theatermaker Liesbeth

HangOut-DugOut

Tijdens het maken van de muurschilderingen op het Nagtzaamplein hadden we veel gesprekjes op straat Met jongeren die de muurschilderingen

Geknipt voor de Buurt

Vanuit de regeling ‘Samen Cultuur Maken’ kan de Kapsalon samen met Buurts breed de wijk in. Vanuit 8 projecten door

Niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze nieuwe projecten en interessant nieuws.

Samen in de Kapsalon

Onderwijs, welzijn, woningcorporaties en architecten hebben ons al weten te vinden. Wil jouw organisatie ook in co-creatie met Stichting Kapsalon een project ontwikkelen? Stuur ons een mail.