workshop
Grafitti Workshops

Munir heeft een serie workshops bedacht waarin jullie uiteindelijk kunstwerken met graffiti gaan maken voor op het terrein van het Slachthuis. Munir is de hele middag aanwezig en je kunt redelijk vrij jouw tijd van inlopen bepalen, laat dat wel even weten van te voren!

Workshop 1: 25 mei 12.00-16.00

Costumizen kleding & Inspiratie opdoen 

Samen met Munir de Vries bekijken jullie zijn werk  gaan in de omgeving kijken wat zou passen qua kunstuiting. Daarnaast is er ook ruimte om aan de slag te gaan met het customizen van eigen kleding: t-shirts, jacks, petjes, schoenen. Deze kun je zelf meenemen.

Workshop 2: 1 juni 12.00-16.00

Mini street art  – Onderzoek in de omgeving

Jullie gaan in gesprek met omwonenden en op onderzoek uit om inspiratie op te doen voor een kunstwerk dat geplaatst wordt in de omgeving. Bijvoorbeeld hangend aan een paal, verscholen in een raam of in een boom. We gaan aan de slag met het maken van schetsen voor een kunstobject gebaseerd op de informatie die we hebben opgedaan. Voordat we het echte werk maken maken we een dummy van karton.

Workshop 3: 8 juni 12.00-16.00

Mini street art interventies. (ingrijpen in de omgeving met kunst!)

We gaan onze werken maken, van materiaal dat langer in de omgeving kan blijven zonder schade aan te richten. Bijvoorbeeld een poppetje gezaagd uit hout. We schilderen en plaatsen onze interventie in de omgeving van het slachthuis en gebruiken de plek als ons eigen openlucht museum.

Workshop 4: 15 juni 12.00-16.00

Grote street art interventies- concept bedenken , 

Tijdens deze sessie besluiten jullie wat jullie gaan maken als grote interventie en wat daarvoor nodig is. Door te schetsen en eventueel dummies te maken wordt een plan gemaakt. De materialen worden aangeschaft, gereedschap wordt meegebracht/gehuurd.

Workshop 5: 22 juni 12.00-16.00

Grote street art interventies – maken 

Tijdens deze sessie gaan we samen onze werken produceren, waarschijnlijk worden het grote houten figuren maar wat we precies gaan doen is nog een raadsel 😉 We kunnen in ieder geval gaan zagen, schilderen, spuiten en meer.

Workshop 6: 29 juni 12.00-1600

Grote street art interventies – maken en plaatsen

We maken onze kunstwerken af en plaatsen ze in de omgeving!

Workshop 7: 6 juli 12.00-16.00

Onthullig kunstwerken & spuiten hekdoeken , 

Tijdens de opening worden de werken onthuld aan de buurtbewoners en bezoekers. Deelnemers mogen dan ook met graffiti meewerken aan een meterslange schildering op de bouwhekken!

 

Meld je aan

Aanmelden is niet (meer) mogelijk

De inschrijving is pas definitief na bevestiging van Stichting Kapsalon

Ook binnenkort:

workshop

Zaterdagmiddag 13, 20, april, 4, 11 en 18 mei Tijd: 14.00-16.00u

nu-dan workshop

Meld je aan!

evenement

evenement

Er zijn momenteel geen nieuwe agenda items.